domingo, 5 de mayo de 2013

¡Hola a tots i totes!, hui tota paelleta, que es diumenge. Si hi ha algu que com jo no te molt clar com fer una super paella, así teniu una guía per a que pugau ser els millors cuiners de la comarca.




3 trocets de carn per persona (conill, pollastre)
1 bolsa de Verdura per a paella
1 tomaca
Dos alls
1 pastilla de caldo
½  pimento roig
Arròs
Safrà
Observacions: el sofregit es fa en una olla.
En una olla es posa una taceta d'oli, i quant estiga calent s'afig el pimento roig a tires, deixant que es sofregisca. Després es trau i es reserva.
En l'olla posem la carn que previament hem salat i anem sofregint-la poc a poc fins que es vega amb color.
A part trossegem una tomaca i dos alls.
Quant estiga la carn s'afig la tomaca i els alls. A continuació s'afegiu les verdures, i es remou tot fins que les verdures estiguen tendretes. Després afegim l'aigua.
3 d'aigua per una d'arròs.
A continuació posem una pastilla de caldo de carn, el safrà i es deixa bullir al mínim durant 45'.

Posem un poc de caldo en la paella i sofregim l'arròs. Desprèss afegim la resta de ingredients, verdures, carn i la resta del caldo.
Deixar coure 20' a foc normal, afegint-li el pimento roig.

No hay comentarios:

Publicar un comentario